Aita paikoillaan ja kaikki ok. Aita on tosi siistin näköinen ja sopii hyvin ympäristöönsä. Työn jälki on myös hyvää, tuo elementtien teko ja maalaus etukäteen oli hyvä ratkaisu.

Isännöitsijä ja asukas / Tontunmäki, Espoo, 2022

Kiinteistön omistajan näkökulmasta viihtyisyys ja asukastyytyväisyys ovat avainasemassa. Odotamme tietysti, että pihaan satsaaminen näkyy tyytyväisinä asukkaina ja näin pidempinä vuokrasuhteina.

Jukka Herrala, isännöitsijä / Newsec Property Asset Management Finland Oy, 2019

Kierrokset taloyhtiöidemme pihoilla ovat olleet valtavan opettavaisia. Omien toiveidemme pohjalta olemme aina saaneet selkeät ehdotukset, priorisoinnit ja töiden jaksotussuunnitelman eri vuosille, käytössä olevien budjettien puitteissa. 

Olli Saurama, isännöitsijä / Newsec Property Asset Management Finland Oy, 2019

Muuri on enemmän kuin mitä osasimme odottaa! Sidonnan jälkeen katajat näyttävät paljon paremmilta. Nyt kastelemme niitä teidän ohjeidenne mukaan ja annamme myös balsamia. Suurkiitokset teille! Tätä sujuvuutta ja ammattitaitoa osaa arvostaa muutaman taloprojektin jälkeen suuresti.

Johanna / Omakotitalo Espoossa, 2018

Taasen kiitokset asukkailta – teitte A-rapun edustaan hienon sisäänkäynnin, josta suurkiitokset – siisti ja kaunis on. Kuten myös hienosti hoidetut vihertyöt kesän aikana – hienosti toimittu ja meille on hienosti hoidetusta pihasta suurta iloa.

Alli ja Timo / Taloyhtiön asukkaat, 2020

Rinne on aivan loistava, aivan meidän oloinen! Kiitokset siis taas teille!

Johanna / Luonnonkivipenger, Espoo, 2019

Hyvää Juhannusta kaikille pihakeijuille! Miten olen pärjännyt aikaisemmin tuon pihan kanssa…! Ohikulkijatkin ovat ihastelleet istutuksia. Kukat ovat tosi kauniita.

Anneli / Omakotitalon omistaja

Haluan lähettää kiitokset ja ennen kaikkea kehut teidän työntekijöille, ja miksei yrityksellennekin, hyvin hoidetusta hommasta taloyhtiömme piha-alueiden hoidosta – priimaa kamaa, asiaan paneutumista ja hyvää jälkeä. Tällaista ei näe ja tapaa monesti. Erityiskiitos siis vielä duunareillenne!

Timo / Taloyhtiön asukas, Espoo

Haluaisin kiittää teitä kaikkia terassin uusimisesta!
Kaikki sujui erinomaisesti ja voin aina suositella teidän palveluita.
Kiitos vielä kerran!

Roland / UPM ProFi Deck -terassi, Espoo, 2019

Olipa iloinen yllätys, kun tultiin tänään mökiltä, mullat olikin jo paikallaan! Näyttää oikein hyvältä, nyt vaan istuttamaan ja siirtämään kasveja ja väsäämään uutta terassia.

Iso kiitos myös Ossille, Leenalle, Tonille ja muille osallistuneille. Sulla on hyvä porukka näihin hommiin!

Christer ja Ritva / Piharakentamisen töitä, Espoo, 2018–2019