Pihan hoito - voi hyvin, piha!

Piha on kiinteistön käyntikortti. Hyvä pihan hoito lisää paitsi viihtyisyyttä myös kiinteistön arvoa. Vältyt isoilta ja yllättäviltä piharemonteilta ja säästät kustannuksissa, kun pidät pihan kunnossa suunnitelmallisesti ja huolellisesti ja ajoitat kunnostukset oikein. Hyväkuntoinen piha on myös turvallinen.

Pihantekijät palvelee yrityksiä, taloyhtiöitä ja yksityisiä pihanomistajia. Teemme ammattitaitoisesti pienet ja suuret kunnostukset sekä yksittäiset ehostukset. Jatkuva hoitosopimus on huoleton tapa pitää piha kunnossa.

Hoitosopimus

Hoitosopimus on huoleton tapa pitää yrityksen ja taloyhtiön piha-alueet kunnossa. Hoitosopimus auttaa myös omakotitalon omistajaa pitämään pihan kauniina ja hyvinvoivana.

Sopimus voi sisältää mitä tahansa säännöllistä perushuoltoa kuten maan parannusta, rikkakasvien torjuntaa, istutusalueiden rajausten läpikäyntiä, perennojen jakamista, katteiden uusimista, talvisuojauksia tai puutarhan herättelyä kevääseen.

Sopimuksessa määritellään siihen kuuluvat työt – me hoidamme pihan hoidon säntillisesti sopimuksen ja hoitosuunnitelman mukaan. Kun vierailemme pihalla säännöllisesti, ennakoimme ja mitoitamme pihan hoidon oikein – näin piha pysyy kunnossa ja vältyt isoilta ja yllättäviltä remonteilta.

Takuuajan hoito

Istutuksen jälkeen kasvit tarvitsevat tarkkailua, huolenpitoa ja runsasta kastelua, jotta ne juurtuvat uuteen maahan. Hoidamme takuuajan hoidon ammattitaitoisesti, että kasvit saavat hyvän startin kasvuun.

Kahden vuoden takuuaikana teemme katselmukset, kitkemme istutetut alueet ja turvaamme kasvien kasvuun lähdön ja kehityksen kastelemalla kasvit kuivina kausina. Takuuajan hoitoon kuuluu myös kuolleiden ja huonokuntoisten taimien uusiminen, puiden tuennat, roudan nostamien taimien istutus uudelleen sekä pensaiden ja puiden suoristukset. Huolehdimme myös tuholaisten ja kasvitautien torjunnan tarvittaessa.

Pihan stailaus ja pihakäynnit

Siistimme pihasi juhlien alla, stailaamme pihasi ennen asunnon myyntiä, hoidamme yhdellä käynnillä vaikkapa kevätistutukset ja näyttävät ruukkuistutukset.

Hoidamme erilaiset ehostukset tarpeesi mukaan, ja voit itse keskittyä nauttimaan viihtyisästä ja siististä pihasta. Teemme neuvontakäyntejä, jolloin voit kysyä mitä tahansa pihaasi liittyvää. Opastamme ja neuvomme myös taloyhtiön pihatalkoissa.

Kutsu PihanTekijät pihallesi! >

Vihertyöt ympäri vuoden

Pihan kasvit kukoistavat ja jaksavat elinvoimaisena vuodesta toiseen, kun niiden hoito ajoitetaan oikein. Teemme kaikki hoitotyöt vuodenaikojen mukaan.

  • Puiden ja pensaiden leikkaukset
  • Puiden kaadot
  • Havukasvien kevätsuojaukset
  • Kesäkukkien istutukset, ruukkuistutukset
  • Siistiminen ja rikkaruohojen kitkeminen
  • Nurmikon leikkaus, hoito ja korjaukset
  • Lannoitukset ja kastelu
  • Haravointi
  • Tuholaisten ja kasvitautien torjunta
  • Kasvien talvisuojaukset

Kysy pihan ylläpidon palveluista lisää tai jätä yhteydenottopyyntö!