Suomalaisilla pihoilla puusta ja komposiitista rakennetaan esimerkiksi terasseja, aitoja, pergoloita ja istutusaltaita kasveille. Ryhdikkäät ja tyylikkäät jätekatokset ovat kiinteistön yleisilmeen ja viihtyisyyden kannalta tärkeitä, koska ne sijaitsevat usein näkyvällä paikalla kulkureittien varrella.

Puupintojen täytyy kestää säätä

Pitkäikäiset puiset rakenteet edellyttävät huolellisia pohjatöitä ja laadukasta rakentamista. Terassit, aidat ja muut puurakenteet pysyvät ryhdikkäinä ja kestävät käyttöä ja säitä, kun ne suunnitellaan, perustetaan, rakennetaan ja pintakäsitellään oikein.

Puu on pihalla sään armoilla, joten kosteat olosuhteet on otettava huomioon rakentamisessa. Teemme puurakenteet valmiiksi maalatusta puusta, jotta puu ei maalaamattomana altistu kosteudelle. Puupintojen täytyy kestää säiden vaihtelua mahdollisimman hyvin, minkä varmistamme oikeilla rakenneratkaisuilla ja pintakäsittelyillä.

Kirvesmiesten, puuseppien ja maalareiden ammattitaito

PihanTekijöillä puurakentamisesta vastaavat ammattitaitoiset kirvesmiehet ja puusepät, jotka tuntevat piharakentamisen vaatimukset.

Puurakenteille ei välttämättä tarvita suunnitelmaa. CAD-piirtäjämme piirtää kuvat tarvittaessa, ja puuseppä vastaa teknisistä ratkaisuista ja sopivista materiaaleista.

Puurakentamista ulkona voidaan tehdä jopa talvella siinä missä muu piharakentaminen keskittyy sulan maan aikaan.

Maalaamme ammattitaitoisesti esimerkiksi ulkorakennuksia, aitoja, leikkivälineitä, sisätiloja, mattotelineitä, ovia. Talvella hyödynnämme rakentamisessa myös halliamme, jossa rakennamme ja maalaamme säältä suojassa.

Katos taloyhtiön pihalla Herttoniemessä
taloyhtiön pihakalusteet

UPM ProFI -komposiitti on kestävä terassimateriaali

Kotimainen UPM ProFi -komposiitti on erittäin kestävä, kaunis ja miellyttävä terassimateriaali. PihanTekijät on valtuutettu UPM ProFi -terassikomposiittien asentaja (Professional Installer Programme, PIP, Gold-taso).

Lue terasseista:

Terassi istuu pihaan parhaimmillaan saumattomasti >>

UPM ProFi -komposiitti korvasi puun Lyhty ry:n terassilla >>

Kestävä UPM ProFi Piazza -terassilauta jäljittelee kaunista puuta >>

Pihakalusteiden kunnostukset talvella

Miltä näyttävät pihakalusteet ja keinut pihallasi? Talvi on hyvää aikaa kunnostaa kalusteet kevättä odottamaan.

Hyväkuntoiset pihakalusteet kuten penkit, istuinryhmät, pihakeinut ja puiset istutuslaatikot luovat taloyhtiön pihoille viimeistellyn silauksen! Hyvässä kunnossa olevat pihakalusteet ovat myös käyttäjilleen turvallisia.

Taloyhtiön pihakalusteet kuntoon palveluna

Pihakalusteet kannattaa pitää kunnossa ja tehdä kunnostukset mieluiten hieman etukäteen kuin päästää ne kovin huonoon kuntoon. Näin lisätään niiden käyttöikää.

Talvi on hyvää aikaa laittaa pihakalusteet kuntoon, koska pihalla ei juurikaan talvella oleskella. Pihakalusteiden talvihuolto on isännöitsijälle ja taloyhtiölle vaivaton tapa hoitaa kalusteet kuntoon. PihanTekijöiden ammattitaitoiset maalarit ja puusepät kunnostavat kalusteet kuivissa sisätiloissa.

Pihakalusteiden talvikunnostus

 • Katselmointi ja ehdotus toimenpiteiksi kuvien kera
 • Kalusteiden nouto ja kuljetus PihanTekijöiden hallille
 • Ammattitaitoinen pihakalusteiden korjaus, huolto, pintakäsittely ja kuivattaminen sisätiloissa
 • Kalusteiden kuljetus ja asentaminen takaisin paikoilleen

Huoleton ratkaisu isännöitsijälle, osakkeenomistajille, taloyhtiön hallitukselle ja asukkaille!

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö ja kutsu meidät pihallesi! Käymme mielellämme katselmoimassa pihoillanne ja teemme ehdotuksen rakentamisesta ja kunnostuksista.

Täytä ystävällisesti oheinen lomake – otamme sinuun yhteyttä.

  Pihani on:

  Yritys tai taloyhtiö

  Etunimi*

  Sukunimi*

  Puhelin*

  Sähköposti*

  Lähiosoite, jossa piha sijaitsee*

  Postinumero*

  Postitoimipaikka*

  Kerro hieman lisätietoja, millaisia puurakentamisen tarpeita tai kunnostusta kaipaavia kalusteita pihallasi on.

  Voit halutessasi liittää oheen kuvia (pdf, jpg, png):

  Toivon yhteydenottoa puhelimitse.Toivon yhteydenottoa sähköpostitse.

  Käytämme tietojasi toivomaasi yhteydenottoon, tietosi ovat meillä turvassa! Voit lukea tietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.