PihanTekijöiden työmailla työskentelevät muun muassa viherrakentajat, vihertyöntekijät, puutarhurit, timpurit, puusepät, maalarit, kivirakentajat ja koneenkuljettajat.

Tällä hetkellä tiimimme on kasassa kuluvalle kaudelle 2020. Voit kuitenkin lähettää avoimen hakemuksen sivun lopusta löytyvällä lomakkeella!

PihanTekijät kasvaa – tervetuloa mukaan!

Mikäli haluat kehittyä viheralan osaajana, meillä pääset etenemään urallasi ja aidosti kehittämään kasvavaa yritystä.

Täytä hakemus ja poimi mukaan CV:si. Otamme sinuun yhteyttä!

PihanTekijöillä voit työskennellä sekä työsuhteessa, yrittäjänä että kevytyrittäjänä.

Lähetä työhakemus tästä

Haemme asiantuntemusta ja laatua

Arvostamme monipuolista osaamista ja joustavaa, motivoitunutta ja vastuullista otetta työhön. Myönteinen asenne ja paras laatu ovat meillä PihanTekijöillä tärkeitä asioita – me kaikki arvostamme huolellisesti tehtyä työtä, työkaverin asiantuntemusta ja tinkimätöntä suhtautumista asiakkaille tehtävään työhön.

 

Iso osa työstämme on asiakaspalvelua. Asiakaspalveluasennetta odotamme kaikilta työntekijöiltämme.

Lähetä työhakemus tästä

Lue, mitä PihanTekijät kertovat työstään meillä!

Laura – hortonomi, puutarhuri, viherhoidon työnjohtaja

– PihanTekijöillä saan tehdä viher- ja ympäristöalan töitä monipuolisesti. Meillä on todella hyvä tiimi, jossa jokaisella on omaa erityisosaamista. Hyvä yhteistyö ja kaikkien myönteinen asenne ovat työssä tosi tärkeitä. On myös palkitsevaa, että voin omalla asenteellani itse vaikuttaa työilmapiiriin ja fiilikseen työpaikalla.

Minna – vihertyöntekijä

“Vaihdoin täydellisesti alaa – insinöörinä olen tehnyt pitkän uran toimistotöissä. En muista milloin olisin kokenut työssäni tällaista kipinää kuin nyt PihanTekijöillä. On ihanaa olla ulkona!

Vastaan pääosin nurmikonleikkauskohteista ja teen toki muitakin hoitotöitä. Asiakkaat ovat työn suola. Esimerkiksi taloyhtiöiden pihoilla asukkaat tulevat usein juttelemaan.”

Tony – timpuri, puuseppä, koneenkuljettaja

”PihanTekijöiden porukka on tosi kiva, ja osaavilta tekijöiltä syntyy valmista jälkeä. Työmailla käytän kaivinkonetta ja rakennan esimerkiksi terasseja ja aitoja. Olen puuseppä ja kirvesmies kolmannessa polvessa, 16-kesäisestä olen näitä töitä tehnyt. Nautin ulkoilmasta ja työn vapaudesta – kelloa kyllä katson aina kun on asiakkaan aikataulusta kysymys.”

Ossi – viher- ja kivirakentaja, puuseppä

“PihanTekijät on työpaikkana juuri sopivan kokoinen, ei liian suuri eikä liian pieni. Työporukka on tosi hyvä ja yhteistyö sujuu, mikä motivoi työssä.

Olen puuseppä, ja käsillä tekeminen on kaikkein tärkeintä. PihanTekijöillä saan tehdä monipuolisesti kivi- ja viherrakentamista ja puusepän töitä.”

 

Lähetä työhakemus ja liitä CV

Etunimi*

Sukunimi*

Syntymä-aika*

Puhelin*

Sähköposti*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Voimassa olevat kortit:Koneiden käyttötaidot, esimerkiksi kaivinkone, pyöräkuormaaja, erilaiset ylläpidon työkoneet, ajoneuvoyhdistelmät, erilaiset rakentamisen, hoidon ja kunnossapidon työkoneet. Kerro vapaasti!

Tärkeimmät/viimeisimmät työkokemukset:

Koulutus (tutkinto ja valmistumisvuosi):

Kerro vapaasti taidoistasi, kiinnostuksestasi alalle sekä tämänhetkisestä tilanteestasi. Kerro myös tietoteknisestä osaamisestasi.

Palkkatoiveesi:

Lähetä täytetyn lomakkeen lisäksi CV:si liitetiedostona (pdf, doc, docx, ppt, jpg, png):