PihanTekijöiden työmailla työskentelevät muun muassa viherrakentajat, vihertyöntekijät, puutarhurit, timpurit, puusepät, maalarit, kivirakentajat ja koneenkuljettajat. Toimimme pääkaupunkiseudulla.

Etsimme uusia PihanTekijöitä – tutustu meihin työnantajana ja hae mukaan! Voit jättää meille avoimen hakemuksen sivun lopusta löytyvällä lomakkeella. Tervetuloa PihanTekijöille!

Seuraa meitä myös somessa!

Lähetä työhakemus tästä

PihanTekijät kasvaa – tervetuloa mukaan!

Mikäli haluat kehittyä viheralan osaajana, meillä pääset etenemään urallasi ja aidosti kehittämään kasvavaa yritystä.

Täytä hakemus ja poimi mukaan CV:si. Otamme sinuun yhteyttä!

PihanTekijöillä voit työskennellä sekä työsuhteessa, yrittäjänä että kevytyrittäjänä.

Lähetä työhakemus tästä

Meillä voit tehdä työsi laadukkaasti ja hyödyntää osaamistasi laajasti

Espoon PihanTekijät on kasvuyritys, jonka kasvu on jatkunut tasaisena ja kannattavana yrityksen perustamisesta lähtien. PihanTekijöillä on tarjolla monipuolisia kohteita ja töitä sekä osaava tiimi, jossa jokainen voi oppia toisilta. Työtä tehdään hyvälaatuisilla ja nykyaikaisilla työvälineillä ja kalustolla. PihanTekijöillä satsataan myös automatisointiin esimerkiksi töiden raportoinnissa, mikä helpottaa ja nopeuttaa rutiinien hoitamista.

Työntekijämme ovat kasvumme mahdollistaneet, ja arvostan heidän osaamistaan todella paljon. Olen aina pitänyt tärkeänä, että voimme antaa työntekijöille mahdollisuuden tehdä työnsä hyvin, laadukkaasti ja omaa ammattitaitoaan arvostaen.

– Heidi Nyytäjä, Espoon PihanTekijöiden yrittäjä ja toimitusjohtaja

Haemme asiantuntemusta ja laatua

Arvostamme monipuolista osaamista ja joustavaa, motivoitunutta ja vastuullista otetta työhön. Myönteinen asenne ja paras laatu ovat meillä PihanTekijöillä tärkeitä asioita – me kaikki arvostamme huolellisesti tehtyä työtä, työkaverin asiantuntemusta ja tinkimätöntä suhtautumista asiakkaille tehtävään työhön.

 

Iso osa työstämme on asiakaspalvelua. Asiakaspalveluasennetta odotamme kaikilta työntekijöiltämme.

Lähetä työhakemus tästä

Lue, mitä PihanTekijät kertovat työstään meillä!

Mia – kivi- ja viherrakentaja

PihanTekijöillä parasta on mukavat työkaverit ja monipuoliset pihaprojektit. Työtehtäväni vaihtelevat pihojen pohjatöistä ja kivitöistä siirtonurmen asennuksiin ja istutuksiin ja välillä pihan hoitoonkin – on kiva että saan tehdä monipuolisesti erilaisia töitä. Töiden järjestelyissä löytyy aina joustoa, esimerkiksi lomat ja omat menot voi sopia joustavasti. Nautin siitä, että saan olla ulkona ja saan monipuolista liikuntaa töissä!

Johanna – maalari, viherrakentaja

Pomona Heidi antaa meille työntekijöille tilaa. Hän uskoo meihin ja siihen, että hoidamme työn loppuun asti kaikissa tilanteissa. Hän saattaa kysyä, että onnistuuko, ja luottaa sitten meidän ammattitaitoon. Omaan motivaatiooni vaikuttaa tosi paljon, kun Heidi rohkaisee, vaikka joku eteentuleva asia olisi itselle uusikin.

Ossi – kivi- ja viherrakentaja, puuseppä

“PihanTekijät on työpaikkana juuri sopivan kokoinen, ei liian suuri eikä liian pieni. Työporukka on tosi hyvä ja yhteistyö sujuu, mikä motivoi työssä.

Olen puuseppä, ja käsillä tekeminen on kaikkein tärkeintä. PihanTekijöillä saan tehdä monipuolisesti kivi- ja viherrakentamista ja puusepän töitä.”

Johanna – maalari, viherrakentaja

Raksatiimimme on todella toimiva, joustava, huumorintajuinen ja rento porukka. Työmaan edistymisen kannalta on oleellista, että kaikki ovat valmiita näkemään extravaivaa yhteisen projektin eteen ja auttavat toisia. Sujuva yhteistyö edellyttää, että asioista sovitaan avoimesti – meidän tiimissä kaikki sumplimiset ja aikatauluttamiset sovitaan yhdessä hyvässä hengessä.

Tony – timpuri, puuseppä, koneenkuljettaja

”PihanTekijöiden porukka on tosi kiva, ja osaavilta tekijöiltä syntyy valmista jälkeä. Työmailla käytän kaivinkonetta ja rakennan esimerkiksi terasseja ja aitoja. Olen puuseppä ja kirvesmies kolmannessa polvessa, 16-kesäisestä olen näitä töitä tehnyt. Nautin ulkoilmasta ja työn vapaudesta – kelloa kyllä katson aina kun on asiakkaan aikataulusta kysymys.”

Minna – vihertyöntekijä

“Vaihdoin täydellisesti alaa – insinöörinä olen tehnyt pitkän uran toimistotöissä. En muista milloin olisin kokenut työssäni tällaista kipinää kuin nyt PihanTekijöillä. On ihanaa olla ulkona!

Vastaan pääosin nurmikonleikkauskohteista ja teen toki muitakin hoitotöitä. Asiakkaat ovat työn suola. Esimerkiksi taloyhtiöiden pihoilla asukkaat tulevat usein juttelemaan.”

 

Lähetä työhakemus ja liitä CV

  Olen kiinnostunut:

  Etunimi*

  Sukunimi*

  Syntymä-aika*

  Puhelin*

  Sähköposti*

  Lähiosoite*

  Postinumero*

  Postitoimipaikka*

  Voimassa olevat kortit:  Koneiden käyttötaidot, esimerkiksi kaivinkone, pyöräkuormaaja, erilaiset ylläpidon työkoneet, ajoneuvoyhdistelmät, erilaiset rakentamisen, hoidon ja kunnossapidon työkoneet. Kerro vapaasti!

  Tärkeimmät/viimeisimmät työkokemukset*:

  Koulutus (tutkinto ja valmistumisvuosi)*:

  Kerro vapaasti taidoistasi, kiinnostuksestasi alalle sekä tämänhetkisestä tilanteestasi. Kerro myös tietoteknisestä osaamisestasi.*

  Palkkatoiveesi

  Suosittelijat*

  Lähetä täytetyn lomakkeen lisäksi CV:si liitetiedostona (pdf, doc, docx, ppt, jpg, png):