Taloyhtiön piha on parhaimmillaan taloyhtiön käyntikortti, toimiva, turvallinen, helppohoitoinen ja käyttäjilleen sopiva. Laadukas taloyhtiön piha vaikuttaa monin tavoin myös kiinteistön rakennusten kuntoon. Tältä sivulta löydät pihan kunnossapidon ja hoidon palvelut taloyhtiölle: autamme taloyhtiön vastuuhenkilöitä, isännöitsijää, asukkaita ja osakkaita kaikissa piharakentamisen ja pihan kunnossapidon kysymyksissä.

Taloyhtiön pihan kunnossapitosopimus ja takuuajan hoito

Taloyhtiön pihan kunnossapitosopimus on taloyhtiölle räätälöity palvelu, joka tekee pihan hoidosta vaivatonta ja huoletonta. Kunnossapitosopimus tuo taloyhtiölle monia hyötyjä:

 • Asukkaat viihtyvät
 • Piha on turvallinen ja kaunis jokaisena vuodenaikana
 • Taloyhtiö on houkutteleva ja kiinteistön arvo nousee
 • Vältetään isot ja kalliit piharemontit, kun pihaa ja kasvillisuutta hoidetaan suunnitelmallisesti, säännöllisesti ja oikea-aikaisesti
 • Pihan kunnossapidon kustannukset ovat hallittavissa ja ennustettavissa
 • Välttämättömät investoinnit voidaan jakaa useammalle kaudelle hallitusti

Kysy lisää myös takuuajan hoidosta! Sovitaan aika pihakäynnille, niin voimme tutustua pihaasi. Saat jo pihakierroksella arvokkaita vinkkejä pihallesi.

Lue lisää: Pihan kunnossapitosopimus taloyhtiölle

Kiinteistön omistajan näkökulmasta viihtyisyys ja asukastyytyväisyys ovat avainasemassa. Odotamme tietysti, että pihaan satsaaminen näkyy tyytyväisinä asukkaina ja näin pidempinä vuokrasuhteina.

Jukka Herrala, isännöitsijä / Newsec Property Asset Management Finland Oy, 2019

Taasen kiitokset asukkailta – teitte A-rapun edustaan hienon sisäänkäynnin, josta suurkiitokset – siisti ja kaunis on. Kuten myös hienosti hoidetut vihertyöt kesän aikana – hienosti toimittu ja meille on hienosti hoidetusta pihasta suurta iloa.

Alli ja Timo Taloyhtiön asukkaat, 2020
Taloyhtiön piha

Puurakentaminen taloyhtiön pihalla

Taloyhtiöiden pihoilla puusta ja komposiitista rakennetaan esimerkiksi ryhdikkäitä ja kestäviä aitoja, jätekatoksia, pergoloita, grillikatoksia ja istutusaltaita kasveille. Kaikki rakennelmat ovat taloyhtiön yleisilmeen ja viihtyisyyden kannalta tärkeitä, koska ne sijaitsevat usein näkyvällä paikalla kulkureittien varrella.

Kunnostamme ja korjaamme taloyhtiöiden puurakenteita ja kalusteita osana pihan kunnossapitoa.

Katos taloyhtiön pihalla Herttoniemessä
Ota yhteyttä – sovitaan pihakäynti!

 

Kurtturuusujen hävittäminen taloyhtiön pihalta

Kurtturuusua taloyhtiön pihallaKurtturuusun hävitys on ajankohtaista taloyhtiöiden pihoilla – kasvatuksesta tulee kiellettyä 1.6.2022. Kiellettyä on myös antaa kurtturuusun kasvaa passiivisesti taloyhtiön piha-alueella.

Kurtturuusu on valitettavasti tuttu näky monen taloyhtiönkin pihalla. Lue lisää kurtturuusun hävittämisestä taloyhtiön pihalla ja jätä meille yhteydenottopyyntö lomakkeella!

Kurtturuusun hävittäminen taloyhtiön pihalta

 

Taloyhtiön pihakalusteet kuntoon talven aikana

Pihakalusteiden talvihuolto on isännöitsijälle ja taloyhtiölle vaivaton tapa hoitaa kalusteet kuntoon. PihanTekijät noutavat kalusteet pihalta kyytiin ja kuljettavat ne hallille työstettäväksi. Kunnostukset tehdään kuivissa sisätiloissa.

Taloyhtiöiden pihoilta löytyy usein penkkejä ja istuinryhmiä, pihakeinuja, puisia istutuslaatikoita ja muita kevyitä rakenteita – pihakalusteiden käyttöikää voi lisätä pitämällä pihakalusteet kunnossa ja hoitamalla niiden kunnostukset hyvissä ajoin.

Kalusteiden lisäksi korjaamme ja pintakäsittelemme leikkivälineitä (homepesu, hionta, pohjakäsittely, maalaus), jätekatoksia (näissä myös esim. kourujen ja syöksyjen korjaus) ja pihan muita puurakenteita.

Pihapenkin kunnostusta
taloyhtiön pihakalusteet
Ota yhteyttä!

Piharakentaminen taloyhtiössä

Taloyhtiöiden piha-alueet ovat kovalla kulutuksella, ja piharakentaminen vaatiikin erityisen vahvaa ammattitaitoa. Otamme aina huomioon mm. pintavesien johtamisen koko taloyhtiön kiinteistöllä, rakennamme salaojitukset, pihan pintojen kallistukset ja routaeritykset sekä valitsemme sopivimmat maa-ainekset.

Kivi on kestävä ja näyttävä materiaali taloyhtiöiden pihoille

Kaikki kivityöt edellyttävät huolellisia pohjatöitä, jolloin kivetyt pihat, aidat, portaat tai muurit ovat todella kestäviä ja pitkäikäisiä. Piharakentamisen ammattilaisina ratkaisemme kaikki taloyhtiön pihan kivirakentamiseen liittyvät kysymykset.

Taloyhtiön pihan kasvivalinnat

Kun taloyhtiön pihalle valitaan kasveja, kestävyys ja hoidon tarve tulevina vuosina ovat tärkeimpiä huomioon otettavia asioita. Autamme valitsemaan pihalle kasvit, jotka sopivat kiinteistönomistajan ja pihan hoidosta vastaavan ajatuksiin ja toiveisiin pihan hoidosta tulevina vuosina.

Taloyhtiön leikkipaikka on turvallinen ja viihtyisä

Taloyhtiön leikkipaikan rakentaminen ja leikkivälineiden asentaminen, korjaaminen ja mahdollinen leikkipaikan uusiminen kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi. Autamme mielellämme rakentamaan turvallisen ja lapsille kivan ja mielenkiintoisen leikkipaikan!

Ota yhteyttä – sovitaan pihakäynti!

Tarinoita taloyhtiöiden pihoilta

Ota yhteyttä – sovitaan pihakäynti!

Täytä ystävällisesti oheinen lomake – otamme sinuun yhteyttä.

  Etunimi*

  Sukunimi*

  Puhelin*

  Sähköposti*

  Taloyhtiö (tai isännöitsijä tai muu taho, jos kohteita on useampi)*

  Taloyhtiön lähiosoite (paikkakunta tai alue, jos kohteita on useampi)

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Kerro, miten voimme auttaa!

  Mikäli haluat, voit liittää mukaan kuvia taloyhtiösi piha-alueista (pdf, jpg, png):

  Toivon yhteydenottoa puhelimitse.Toivon yhteydenottoa sähköpostitse.

  Olen kiinnostunut pihan hoitosopimuksesta ja toivon siitä lisätietoa.