fbpx

Taloyhtiön pihakalusteet kuntoon kätevästi talven aikana

taloyhtiön pihakalusteet

Lohkeilevaa maalia, irtoavia kiinnikkeitä, kuluneita tai kosteudesta kärsineitä osia? Syksyllä ja talvea odotellessa kannattaa tutkia, millaisessa kunnossa taloyhtiön pihakalusteet pihalla ovat.

Taloyhtiöiden pihoilta löytyy usein penkkejä ja istuinryhmiä, pihakeinuja, puisia istutuslaatikoita ja muita kevyitä rakenteita, joiden kunto on saattanut päästä rapistumaan.

Pihapenkin kunnostusta
Pihapenkki saa kestävän maalipinnan, kun se kunnostetaan kuivissa sisätiloissa.

“Hyväkuntoiset kalusteet ovat käyttäjilleen turvallisia ja tietysti kivan näköisiä ja tuovat pihan yleisilmeeseen viihtyisyyttä”, Heidi Nyytäjä PihanTekijöiltä sanoo.

Pihakalusteet kannattaa pitää kunnossa ja tehdä kunnostukset mieluiten hieman etukäteen kuin päästää ne kovin huonoon kuntoon. Näin lisätään niiden käyttöikää.

Talvi on hyvää aikaa kunnostaa kalusteita

Pihakalusteiden talvihuolto on isännöitsijälle ja taloyhtiölle vaivaton tapa hoitaa kalusteet kuntoon. PihanTekijät noutavat kalusteet pihalta kyytiin ja kuljettavat ne hallille työstettäväksi. Kunnostukset tehdään kuivissa sisätiloissa.

“Meidän ammattitaitoiset maalarit ja puusepät huolehtivat kalusteet kuntoon. Pihakalusteiden kunnostukset tehdään säältä suojassa, ja kalusteet saavat myös kuivaa ajan kanssa. Kuivatukselle kannattaa varata päiviä tai jopa viikkoja, ja meidän tiloissamme se onnistuu”, Heidi kertoo.

Kun pihakalusteet ovat valmiit, ne toimitetaan omille paikoilleen kevättä odottamaan.

PihanTekijät tarjoavat huolettoman tavan kunnostaa taloyhtiön tai muun kiinteistön pihakalusteet.

Lue lisää kiinteistöjen pihakalusteiden kunnostuksista ja jätä yhteydenottopyyntö >>