fbpx

Työnjohtajalla on useampi pallo ilmassa

Työnjohtaja on työn ääressä aamulla ensimmäisenä ja usein myös päivän päätteeksi viimeisenä. PihanTekijöille kesä on kiireistä aikaa, joten tuore työnjohtaja Alma Engberg on hypännyt keskelle vauhdikkainta sesonkia.

Työnjohtaja vastaa muun muassa päivän töiden järjestelyistä. Alman työhön kuuluu ennakoida ja organisoida työt siten, että jokainen osaaja matkaa aamulla oikeaan asiakaskohteeseen sopivalla kalustolla ja että työmailta löytyy oikeat työkalut, koneet ja materiaalit. Täydet päivät ja pieni kiire sopii Almalle hyvin.

“Nautin, kun saan järjestää asioita ja on paljon meneillään.”

Alma Engberg on PihanTekijöiden uusi työnjohtaja.

Tuoreen työnjohtajan luovaa puolta ruokkivat pihojen suunnittelu ja käsillä tekeminen. Valmista syntyy osaajien käsissä nopeasti.

“Rakastan luontoa ja kasveja. Parasta työssä on, kun tiimin kanssa työstetty lopputulos valmistuu. On todella ihanaa kun näkee konkreettisen työn tuloksen, onnistuneen pihan.”

PihanTekijät kasvaa vauhdilla – hyvin tehdyt työt tuovat jatkuvasti uusia asiakkaita.

“Rekrytointi oli tälle vuodelle välttämätöntä. Työnjohtajan myötä saamme työt rullaamaan ja hyvän töiden organisoinnin myötä voimme ottaa vastaan lisää töitä. Tänä vuonna omat tuntini vuorokaudessa eivät riittäisi mitenkään ilman Almaa”, toimitusjohtaja ja yrittäjä Heidi Nyytäjä sanoo.

Osaava tiimi on valttikortti

Alma haki PihanTekijöille, koska hän tunnisti osaavan tiimin. Eri alojen osaajat tietävät paljon ja löytävät ratkaisun kaikkeen, mitä pihoilla voi tulla eteen.

Tiimistä löytyy puutarhuri, arboristi, timpureita, viherrakentamisen ammattilaisia, biologi.

“On hienoa saada myös oppia uutta eri alojen asiantuntijoilta. Aina voi kysyä – tästä porukasta löytyy tietoa ja kykyä ottaa vastuuta joka tilanteessa”, Alma iloitsee.

Satoja kesäkukkia ja tonneja noppakiviä

PihanTekijöiden kesän ja syksyn ohjelma täyttyy taloyhtiöiden, yritysten sekä yksityisten kotipihojen rakentamisesta ja tietysti monipuolisista pihojen hoitotöistä.

Tiimien työlistalla on juuri nyt muun muassa vanhan kivetyksen purkamista, aitojen rakentamista ja maalaamista, satojen uusien noppakivien asentamista, aasialaisvaikutteisen pihan rakentamista. Ja mitä olisi kesä ilman uusia istutuksia?

“Huomenna on vuorossa 800 kesäkukan istuttaminen ruukkuihin. Laskin että kaksi ihmistä viimeistelisi työn päivässä”, Alma hymyilee.


Tunnetko nuoren, joka olisi vailla keikkatöitä? PihanTekijöiden työmailla on jatkuvasti tarvetta ahkerille, tekeville käsille. Etsimme vielä kesälle 2018 joukkoomme kesävahvistuksia!

Lue lisää ja lähetä hakemus >>