fbpx

Rekry: Vihertyöntekijöitä PihanTekijöille pääkaupunkiseudulle

Vihertyöntekijöitä - hae meille töihin!

Espoon PihanTekijät etsii kaudelle 2022 vihertyöntekijöitä. Tarjoamme monipuolisia pihan hoidon töitä pääkaupunkiseudulla mukavassa työporukassa. Pärjäät meillä mainiosti ilman aiempaa osaamista tai kokemusta – osaavat ammattilaisemme ovat apunasi.

PihanTekijöiden kunnossapitokohteet ovat pääosin taloyhtiöiden pihoja sekä muita pihoja, joiden hoidosta vastaamme säännöllisesti. Vihertyöntekijöiden tehtäviin sisältyy esimerkiksi nurmikoiden leikkuuta, kitkemistä ja istutusten siistintää, lannoituksia ja kalkituksia, istutusten ja nurmialuiden kastelua sekä pensaiden leikkuuta.

Vihertyöntekijän työ sopii esimerkiksi lukion päättävälle tai välivuotta pitävälle nuorelle tai kenelle tahansa motivoituneelle, säänkestävälle käytännön tekijälle!

– Meillä on mukava työporukka, jossa on kiva tehdä töitä. Satsaamme työvälineisiin, joten meillä on kaikille tekijöillemme ajanmukaiset, turvalliset työkalut, koneet ja varusteet, kertoo yrittäjä ja toimitusjohtaja Heidi Nyytäjä Espoon PihanTekijöiltä.

Edellytämme vähintään kohtuullista suomen kielen taitoa. Ikää olisi hyvä olla vähintään 18 vuotta, ja ajokortti on iso plussa. Kaikissa työntekijöissämme arvostamme oma-aloitteisuutta, asennetta ja motivaatiota.

Kauden 2022 työmaita järjestellään parhaillaan, joten nyt on aika jättää hakemus sivustollamme.

Hakeminen ja lisätiedot – lähetä hakemuksesi heti!

Löydät hakemuksen sivulta: Meille töihin. Huomaa, että osa tiedoista on lomakkeella pakollisia. Vihertyöntekijöiltä emme kuitenkaan edellytä tutkintoa tai pitkää työkokemusten listaa: voit laittaa tutkinnoksi esimerkiksi peruskoulu tai lukio.

Voit lähettää hakemuksen myös sähköpostitse osoitteeseen rekry@pihantekijat.fi.

Tutustu tuleviin työkavereihisi ja lue, mitä he kertovat työstään PihanTekijöillä. Lähetä hakemuksesi samantien! >>

Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2022.

Lisätietoja

Heidi Nyytäjä
heidi@pihantekijat.fi tai
puhelimitse arkisin klo 11–13
p. 0400 739 535 (jätäthän soittopyynnön)