fbpx

Rekry: useampi puutarhuri ja vastaava puutarhuri kaudelle 2022

Pihan hoitoon ja kunnossapitoon sekä pihojen kunnostusprojekteihin erikoistunut Espoon PihanTekijät etsii kokeneita puutarhureita ja kasvillisuuden taitajia puutarhureiksi ja vastaavien puutarhureiden tehtäviin pääkaupunkiseudulle. Tule mukaan mukavaan ja osaavaan joukkoon!

– Huolehdimme pääkaupunkiseudulla pihojen hyvinvoinnista. Pihanhoidon puolella asiakkaitamme ovat esimerkiksi eri kokoiset taloyhtiöt ja myös yksityiset pihanomistajat. Etsimme nyt kokeneita pihanhoidon ja kasvillisuuden asiantuntijoita puutarhureiden ja vastaavan puutarhurin tehtäviin, yrittäjä ja toimitusjohtaja Heidi Nyytäjä PihanTekijöiltä kertoo.

Kasvuyrityksessä on mahdollista tehdä työ laadukkaasti

Espoon PihanTekijät on kasvuyritys, jonka kasvu on jatkunut tasaisena ja kannattavana yrityksen perustamisesta lähtien.

– Työntekijämme ovat kasvumme mahdollistaneet, ja arvostan heidän osaamistaan todella paljon. Olen aina pitänyt tärkeänä, että voimme antaa työntekijöille mahdollisuuden tehdä työnsä hyvin, laadukkaasti ja omaa ammattitaitoaan arvostaen, Heidi sanoo.

PihanTekijöillä on tarjolla monipuolisia kohteita ja töitä sekä osaava tiimi, jossa jokainen voi oppia toisilta. Työtä tehdään hyvälaatuisilla ja nykyaikaisilla työvälineillä ja kalustolla. PihanTekijöillä satsataan myös automatisointiin esimerkiksi töiden raportoinnissa, mikä helpottaa ja nopeuttaa rutiinien hoitamista.

Palkkaamme useita puutarhureita sekä 1–2 vastaavaa puutarhuria

Vastaavana puutarhurina työskentelet monipuolisissa pihan hoidon ja ylläpidon tehtävissä sekä vakituisissa hoitokohteissamme että satunnaisissa kohteissamme pääkaupunkiseudulla. Kohtaat työssäsi asiakkaitamme ja teet yhteistyötä myynnistä vastaavan yrittäjän kanssa – työ edellyttää luontevaa taitoa kohdata asiakkaita.

– Työssä on hyvä hallita neuvottelun taidot. Vastaavan puutarhurin pitää myös osata arvioida toimeksiannon tapaa, laajuutta, työhön kuluvaa aikaa ja resursseja. Etsimme osaavia ja aikaansaavia viheralan ammattilaisia, Heidi kertoo.

Edellytämme kaikilta hakijoilta puutarhurin tehtäviin soveltuvaa koulutusta ja kokemusta, kasvillisuuden tuntemusta ja kasvien hoidon osaamista. Painotamme erityisesti ymmärrystä pihojen uudistamisen tarpeesta kasvillisuuteen ja viheralueisiin liittyvien ratkaisujen osalta. Puutarhureilla on hyvä olla myös perustietoa siitä, miten pihan muut ratkaisut vaikuttavat kasvillisuuteen ja viheralueisiin.

Puutarhureiltamme onnistuu niin itsenäinen työ kuin työparin ja tiimin kanssa yhdessä toimiminenkin. Haluat myös jakaa ammatillista osaamistasi muiden tekijöiden sekä alan opiskelijoiden kanssa sekä osaat vetää esimerkiksi istutustyöprojekteja.

Sinun tulee osata ajaa pääkaupunkiseudun vakituisiin ja uusiin kohteisiimme, ja perävaunun ajotaito suuri plussa. Myös kokemus moottori- ja raivaussahan käytöstä on eduksi. Tietoteknisistä taidoista on hyötyä, jotta toimeksiannoista sopiminen ja raportoiminen sujuu sähköisissä kanavissamme.

Haemme puutarhureita myös kasvamaan ja kehittymään

Etsimme myös vastavalmistuneita tai muutaman vuoden työssä olleita puutarhureita kehittymään pihojen kunnossapidon tehtävien pariin. Hae rohkeasti meille töihin!

Etsimme aina osaamisen ja ammattitaidon lisäksi hyvää työkaveria, oma-aloitteisuutta, asennetta ja motivaatiota.

Hakeminen ja lisätiedot

Tee hakemuksesi heti – järjestelemme jo seuraavaa kautta hyvää vauhtia. Löydät hakemuksen sivulta: Meille töihin. Kuvaile osaamistasi ja motivaatiotasi hakemuksessa mahdollisimman kattavasti.

Voit lähettää hakemuksen myös sähköpostitse osoitteeseen rekry@pihantekijat.fi. Liitä hakemukseesi myös CV ja yksi tai kaksi suosittelijaa yhteystietoineen.

Tutustu tuleviin työkavereihisi ja lue, mitä he kertovat työstään PihanTekijöillä. Lähetä hakemuksesi samantien! >>

Vastaava puuhtarhuri ja puutarhuri