fbpx

Vastaava puutarhuri! Espoon PihanTekijät rekrytoi

Etsimme kokenutta tekijää vastaavan puutarhurin tehtäviin. Puutarhurina työskentelet hoitokohteissamme sekä taloyhtiöiden että yksityisasiakkaiden pihoilla monipuolisissa pihan hoidon ja ylläpidon tehtävissä. Kohtaat työssäsi asiakkaitamme ja teet yhteistyötä myynnistä vastaavan yrittäjän kanssa. Kohteemme sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla.

– Etsimme kasvavaan joukkoomme osaavaa ja aikaansaavaa viheralan ammattilaista. Edellytämme hakijalta puutarhurin tehtäviin soveltuvaa koulutusta ja kokemusta. Painotamme erityisesti kasvillisuuden tuntemusta ja kasvien hoidon osaamista, yrittäjä ja toimitusjohtaja Heidi Nyytäjä PihanTekijöiltä kertoo.

Vastaavana puutarhurina osallistut myyntityöhön ja tarjousten laskemiseen – työsi edellyttää luontevaa taitoa kohdata asiakkaita. Myös työhön kuluvan ajan arviointi kuuluu asiaan.

Etsimältämme puutarhurilta onnistuu niin itsenäinen työ kuin työparin ja tiimin kanssa yhdessä toimiminenkin. Haluat myös jakaa ammatillista osaamistasi muiden tekijöiden sekä alan opiskelijoiden kanssa sekä osaat vetää esimerkiksi istutustyöprojekteja.

Sinun tulee osata ajaa pääkaupunkiseudun vakituisiin ja uusiin kohteisiimme, ja perävaunun ajotaito suuri plussa. Työssä käytetään ajoittain moottori- ja raivaussahaa, joten niiden käyttökokemus on edellytys työssä. Tarvitset myös kohtuullisia tietoteknisiä taitoja, jotta toimeksiannoista sopiminen ja raportoiminen sujuu sähköisissä kanavissamme.

Etsimme aina osaamisen ja ammattitaidon lisäksi oma-aloitteisuutta, asennetta ja motivaatiota.

Hakeminen ja lisätiedot

Tee hakemuksesi heti tai viimeistään 8.2.2021 sivulla Meille töihin.

Voit lähettää hakemuksen myös sähköpostitse osoitteeseen heidi@pihantekijat.fi.

Tutustu tuleviin työkavereihisi ja lue, mitä he kertovat työstään PihanTekijöillä. Lähetä hakemuksesi samantien! >>