fbpx

Puutarhuri! Espoon PihanTekijät rekrytoi

Etsimme kokenutta puutarhuria pihan hoidon ja ylläpidon työtehtäviin. Puutarhurimme ja vihertyöntekijämme työskentelevät hoitokohteissamme sekä taloyhtiöiden että yksityisasiakkaiden pihoilla monipuolisissa pihan hoidon ja ylläpidon tehtävissä. Kohteemme sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla.

– Etsimme kasvavaan joukkoomme osaavaa ja aikaansaavaa viheralan ammattilaista. Toivomme hakijalta puutarhurin tehtäviin soveltuvaa koulutusta ja/tai vankkaa kokemusta. Painotamme erityisesti kasvillisuuden tuntemusta ja kasvien hoidon osaamista, yrittäjä ja toimitusjohtaja Heidi Nyytäjä PihanTekijöiltä kertoo.

Arvostamme käytännönläheistä osaamista ja taitoa kohdata asiakkaita – meillä kaikki tekijät työskentelevät asiakkaiden kanssa. Etsimältämme puutarhurilta onnistuu niin itsenäinen työ kuin työparin ja tiimin kanssa yhdessä toimiminenkin. Myös työhön kuluvan ajan arviointi kuuluu asiaan.

Sinun tulee osata ajaa pääkaupunkiseudun vakituisiin ja uusiin kohteisiimme, ja perävaunun ajotaito suuri plussa. Työssä käytetään ajoittain moottori- ja raivaussahaa, joten niiden käyttökokemus on edellytys työssä.

Etsimme aina osaamisen ja ammattitaidon lisäksi oma-aloitteisuutta, asennetta ja motivaatiota.

Hakeminen ja lisätiedot

Tee hakemuksesi heti tai 26.1. 2021 mennessä sivulla Meille töihin.

Voit lähettää hakemuksen myös sähköpostitse osoitteeseen heidi@pihantekijat.fi.

Mikäli haluat keskustella työstä puhelimitse, lähetä viesti Heidi Nyytäjälle, p. 0400 739 535 tai heidi@pihantekijat.fi, niin sovitaan molemmille sopiva keskusteluaika.

Tutustu tuleviin työkavereihisi ja lue, mitä he kertovat työstään PihanTekijöillä. Lähetä hakemuksesi samantien! >>

Lue myös: