fbpx

Pihojen hoitotyöt käynnistyvät heräävässä keväässä

Pihojen kunnosta ja viihtyisyydestä huolehtiva PihanTekijöiden hoitotiimi on aloitellut pihojen hoitotöitä pääkaupunkiseudulla. Esimerkiksi taloyhtiöiden pihoja laitetaan kevätkuntoon hyvää vauhtia.

Taloyhtiön pihanhoitotyöt keväällä
PihanTekijöiden hoitotiimi on päässyt taloyhtiöden pihoille huhtikuussa, vaikka lunta on vielä viime viikkoina paikoin riittänyt.

Sanonta ’kevät keikkuen tulevi’ pitää tänä keväänä erityisen hyvin paikkansa.

– Pakkasöistä huolimatta lumet ovat sulaneet nopeasti. Olemme tehneet ensimmäisiä hoitotöitä jo muutaman viikon ajan, kertoo PihanTekijöiden yrittäjä Heidi Nyytäjä.

PihanTekijät jättävät jälkeensä hyvin hoidettuja, kauniita ja viimeisteltyjä pihoja. Työohjelmassa on muun muassa useita kymmeniä säännöllisesti hoitosopimuksen mukaan hoidettavia pihoja, joilla hoitotiimi tekee sovitut työt sovitun aikataulun mukaan. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi taloyhtiöiden pihat.

Säännölliseksi sovittu pihan kunnossapito palvelee taloyhtiöiden tarpeita

Taloyhtiöissä siirrytään usein pihan hoitosopimuksiin, jotta pihat pysyvät viihtyisinä ja hyvässä kunnossa.

Kun lumet sulavat, päästään siistimään pihoja.
Keväällä heti lumien sulettua päästään siistimään istutusalueita talven jäljiltä ja levittämään katteita.

Laadukas asiakaspalvelu ja huolellinen paneutuminen on ollut alusta alkaen PihanTekijöiden perusperiaate. Mitään työtä ei jätetä jonkun muun huoleksi tai kesken.

– Kun työntekijät huomaavat esimerkiksi epäkohtia, tartumme niihin. Otamme esiin tulleet seikat esiin isännöitsijän tai taloyhtiön vastuuhenkilön kanssa ja hoidamme ne sovitusti kuntoon.

 

>> Tutustu taloyhtiöiden palveluihin!