fbpx

Kesätyötä pihoilla tarjolla – PihanTekijät etsii apulaisia työmaille

PihanTekijöiden työmailla on jatkuvasti tarvetta ahkerille, tekeville käsille. Etsimme vielä kesälle 2018 joukkoomme kesävahvistuksia!

PihanTekijöiden kesäkausi täyttyy erilaisista kohteista. Perustamme, kunnostamme ja hoidamme sekä kotipihoja että taloyhtiöiden ja yritysten pihoja ja puutarhoja. Tarjoamme nuorille mahdollisuuden kurkistaa viherrakentamisen työtehtäviin ja työskennellä osana osaavaa ja innostunutta tiimiä.

“Otamme työmaille nuoria tekemään monipuolisia avustavia töitä. Nuori voi esimerkiksi maalata erilaisia puurakenteita, kastella istutuksia tai leikata nurmikkoa. Kaikilla työmailla on PihanTekijöiden ammattitaitoinen henkilökunta, joten ohjausta ja apua on kesätyöntekijöille tarjolla”, Heidi Nyytäjä Espoon PihanTekijöiltä kertoo.

Hakijoilta odotamme aktiivista ja ahkeraa otetta työhön, huolellisuutta ja vähintään 16 vuoden ikää. Töitä tehdään ulkona, joten säänkestävyys on hyvä ominaisuus! Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla – matkat työmaille on sovittavissa asuinpaikan mukaan.

Tarjoamme eri pituisia työsuhteita ja myös keikkoja työtilanteen mukaan.

Lähetä hakemuksesi lomakkeella >>!