fbpx

Haemme piharakentamisen ja pihan hoidon osaajia kaudelle 2020

PihanTekijöiden työmailla on työtä piharakentamisen ja pihan hoidon ammattilaisille ja käytännönläheisille osaajille. Me PihanTekijöissä suunnittelemme jo tulevaa kautta ja järjestelemme kauden 2020 projekteja ja pihojen hoitotöitä. 

– Etsimme ensi vuodelle mukaan kasvavaan toimintaamme viheralan ammattilaisia. Tarvitsemme joukkoomme viherrakentajia ja puutarhureita sekä kausityöntekijöitä vihertyöntekijöiksi. Ensi kaudelle on toiveissa löytää myös koneenkuljettaja sekä sellainen tekijä, jolla on tarvittava ajokortti ja osaaminen kuljettaa kalustoamme pääkaupunkiseudulla, yrittäjä ja toimitusjohtaja Heidi Nyytäjä PihanTekijöiltä kertoo.

Käytännössä kauden töiden järjestely ja osaaminen on paletti, joka järjestellään talven ja varhaisen kevään kuluessa. Nyt onkin aika ottaa yhteyttä ja jättää avoin hakemus sivustollamme.

Tule meille töihin!

Etsimme kaudelle 2020:

Arvostamme taitoa kohdata asiakkaita ja käytännönläheistä osaamista – meillä kaikki tekijät työskentelevät asiakkaiden kanssa ja osallistuvat työhön työmailla. PihanTekijöillä voit työskennellä sekä työsuhteessa, yrittäjänä että kevytyrittäjänä.

– Etsimme aina osaamisen ja ammattitaidon lisäksi oma-aloitteisuutta, asennetta ja motivaatiota.

 

Lue, mitä työntekijämme kertovat työstään PihanTekijöillä ja lähetä hakemuksesi!

Lue myös: Työnjohtaja mukaan kehittämään kasvavaa yritystä (hakemukset 2.2.2020 mennessä)