fbpx

Alanvaihtaja tai viheralan moniosaaja – monipuolinen työnkuva odottaa PihanTekijöillä

Haluatko yhdistää työssäsi monipuolisia toimistotehtäviä sekä pihan hoidon, kunnossapidon ja viherrakentamisen töitä? Etsimme vielä tälle kaudelle 2023 erityisesti hankintakokemusta omaavaa PihanTekijää.

Tämä työ sopii mainiosti esimerkiksi alanvaihtajalle, jolla on paloa viheralalle ja työelämässä kertynyttä osaamista ja kokemusta muilta aloilta.

Tarjoamme joustavan työnkuvan osaamisesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaan. Kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä riittää erilaisia tehtäviä: tällä hetkellä työn alla on erityisesti hankinnan kehittäminen ja järjestelmän käyttöönotto ja siihen liittyvä käytön tuki. Työssä tarvitaan IT-taitoja.

– Työn rytmi voi rakentua esimerkiksi siten, että uusi tekijämme voi työskennellä kolme päivää työmailla ja pihan hoidon kohteissamme ja kaksi päivää toimistolla, kertoo PihanTekijöiden toimitusjohtaja Heidi Nyytäjä.

– Olen nyt toista kautta PihanTekijöillä, tämä kausi on opintoihin kuuluvaa virallista harjoittelua. Täällä pääsen tekemään monipuolisesti sekä pihan hoidon että piharakentamisen töitä. Opintojen ja työn yhdistäminen keväällä ja syksyllä on ollut joustavaa, mikä mahdollistaa pitkän kauden huhti-toukokuulta lokakuulle pihatöissä. Ilmapiiri on tosi kannustava, ja kun on taitavia osaajia ympärillä, oppii koko ajan uutta, kertoo hortonimiopiskelija ja alanvaihtaja Meri Riikonen.

Joustavuutta ja omia valintoja piha- ja sisätöissä

Tarjoamme osaamisesi mukaisen palkkauksen ohella ajanmukaiset, laadukkaat työvaatteet, työvälineet ja kaluston sekä kivan ja välittömän porukan, jossa jokainen voi oppia toisilta. 

Pihan hoidon ja ylläpidon osalta työskentelet hoitokohteissamme sekä taloyhtiöiden että yksityisasiakkaiden pihoilla pääkaupunkiseudulla. Toimistomme ja hallimme sijaitsevat Espoon Koskelossa Kehä III:n varrella.

Satsaamme PihanTekijöillä digitaalisiin työkaluihin ja automatisointiin esimerkiksi töiden raportoinnissa, mikä helpottaa ja nopeuttaa rutiinien hoitamista.

– Tämän päivän teknologiat helpottavat työtämme todella paljon. Niiden hyödyntäminen parhaalla mahdollisella tavalla vaatii kuitenkin perehtymistä ja osaavaa tukea. Kasvavassa yrityksessä on paljon tekemistä, jota mielelläni jaan omalta työpöydältäni osaavalle tekijälle, jolla on vaikkapa IT- tai taloushallinnon osaamista, Heidi sanoo.

Arvostamme

  • Kiinnostusta ja innostusta viheralalle, alan opintoja tai kokemusta
  • Taustaa ja aikaisempaa kokemusta esimerkiksi hankinnoista ja ostoista, taloushallinnosta, myynnistä, asiakaspalvelusta tai IT-alan tehtävistä
  • Oma-aloitteisuutta, myönteistä asennetta ja motivaatiota

Tee hakemuksesi heti!

Löydät hakemuksen sivulta: Meille töihin. Kuvaile osaamistasi ja motivaatiotasi hakemuksessa mahdollisimman kattavasti.

Voit lähettää hakemuksen myös sähköpostitse osoitteeseen rekry@pihantekijat.fi. Liitä hakemukseesi myös CV ja yksi tai kaksi suosittelijaa yhteystietoineen.

Lisätietoja työtehtävistä

Annan mielelläni lisätietoja – voit soittaa puhelimitse arkisin klo 11–13.
Heidi Nyytäjä, p. 040 073 9535

Tutustu tuleviin työkavereihisi ja lue, mitä he kertovat työstään PihanTekijöillä. Lähetä hakemuksesi samantien! >>