Tule meille työnjohtajaksi tai viherrakentajaksi!

Tule meille työnjohtajaksi tai viherrakentajaksi!

PihanTekijöiden katse on tulevassa kaudessa, vaikka reilusti lunta on nyt pääkaupunkiseudullakin. Pihat odottavat tekijöitä ja etsimme täydennystä tiimiimme. Haussa on sekä työnjohtaja että viherrakentajia – työt alkavat viimeistään huhtikuun alussa.

Viime vuosien tapaan luvassa on mielenkiintoisia työmaita muun muassa koti- ja taloyhtiöiden pihoilla. Viherrakentajat tekevät pihoilla monipuolisia vihertöitä, istutuksista kivitöihin.

“Työ on monipuolista ja luovaa: ratkaisujen löytäminen on todella palkitsevaa. Paras palkinto työssä tulee ilahtuneelta asiakkaalta, kiitokset lämmittävät mieltä”, viherrakentaja Tiia Männikkö Espoon PihanTekijöiltä kertoo työstään.

“Työmaillamme työskentelee puutarhureita, viherrakentajia, timpureita ja koneenkuljettajia. Nyt toivotamme tervetulleiksi meidän porukkaan työnjohtajan ja viherrakentajia, joilla on monipuolista viherrakentamisen osaamista”, toimitusjohtaja ja yrittäjä Heidi Nyytäjä sanoo.

Työnjohtaja mukaan kehittämään kasvavaa yritystä

Työnjohtajaa odottaa vastuullinen työ ja mahdollisuus olla mukana kehittämässä kasvavaa yritystä sekä mukava ja tinkimättömistä ammattilaisista koostuva työyhteisö.

Työnjohtajan tehtäviä ovat työhön osallistumisen ohella mm. piharakennusprojektien työnsuunnittelu, toteutuksen johtaminen ja työmaiden organisointi sekä tiivis yhteydenpito niin suunnittelijan, alihankkijoiden kuin asiakkaidenkin kanssa.

“Asiakkaat ovat meille kaikkein tärkeintä, ja asiakaspalveluosaamista odotammekin kaikilta työntekijöiltämme. Asenne sekä tinkimätön työnjälki ja laatu ovat meillä PihanTekijöillä tärkeitä asioita!” Heidi sanoo.

Lue lisää ja hae mukaan!

>> Työnjohtaja (haku 26.2.2018 asti tai kunnes löydämme oikean henkilön)

>> Viherrakentaja (haku päättyy 28.2.2018)

>> Tutustu PihanTekijöiden tiimiin!